AMBU AIRWAY MAN WIRELESS

NK Trainingen & Diensten

€ 4.318,49 incl. btw


  • via USB/WiFi aansluitbaar op de computer
  • mogelijkheid tot oefenen van moderne intubatietechnieken

Artikelcode: 0490 Op voorraad
  1. Snelle levering
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Ambu Airway Man Wireless

Alle huidige methoden van intubatiekunnen bij de Ambu Airway Man Wireless geoefend worden, zoals larynx masker, Orotracheale tubes, combitube en Endotracheale tubes en het plaatsen van een Guedels. 

De Airway man kan niet gebruikt worden voor mond op mond beademing, maar er kan wel gebruik worden gemaakt van een beademingsballon. Zowel aangesloten via een tube als wel gebruikt makend van een beademingsmasker. 

Mechanisch controle-instrument
De Ambu Airway Man modellen zijn uitgerust met een mechanisch controle-instrument evenals digitale sensoren. Beide geven de effectiviteit van de reanimatie weer. Het toont ook de resultaten van het ventilatievolume, de borstcompressie diepte in mm, het opblazen van de maag en een onjuiste handpositie. Borstkas stijfheid is instelbaar zodat verschillende soorten lichaamsbouw gesimuleerd kunnen worden.

CPR Software
De CPR-software is onderdeel van het draadloze systeem in de Airway Man W. De software maakt het mogelijk de oefenpop aan te sluiten op de computer via USB of WiFi. De CPR software analyseert de verrichtingen die zijn uitgevoerd op de manikin in real time. 

Armen en Benen
Voor beide modellen zijn los armen en benen verkrijgbaar. 

De Airway Man W wordt geleverd met de Ambu CPR Software en USB kabel en een draagtas die tevens als oefenmat gebruikt kan worden. 

Algemeen