AMBU MAN BASIC

NK Trainingen & Diensten

€ 635,35 incl. btw


  • De Ambu Man Basic heeft de levensechtheid van de beste reanimatiepoppen.

Artikelcode: 1048 Op voorraad
  1. Snelle levering
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Ambu Man Basic

De Ambu man basic is een levensechte volwassen reanimatiepop welke voorzien is voor het oefenen van alle moderne reanimatietechnieken. Het gesloten torso met anatomische kenmerken zorgt ervoor dat cursisten leren hoe ze elektronische pads correct dienen te plaatsen voor het gebruik van een AED apparaat. Ook is de Ambu man geschikt voor het optimaal trainen van borst compressie in combinatie met realistische ventilatie. De correcte compressie diepte en de vereiste ventilatie volume kan worden gemonitord op de feedback indicator op de mannequin.

Ambu reanimatiepop

De lage prijs doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de Ambu reanimatiepop. De Ambu man beschikt namelijk over het bewezen hygiënisch systeem van Ambu. Indien u de longen wilt wisselen, hoeft u alleen maar het gezichtsmasker los te halen. De borsthuid kan daardoor blijven zitten en dat bespaart tijd zonder dat u concessies doet op het gebied van hygiëne. Ook de rest van de Ambu man basic is eenvoudig te reinigen, omdat het gemaakt is van zachte PVC huid. De reanimatiepop van Ambu wordt geleverd met 1 gelaatsmasker, 25 luchtzakjes, een handige draagtas en kleding.

Ambu man torso

Op deze reanimatiepop heeft u echt het gevoel dat u zich in een levensechte reanimatiesituatie bevindt. Door de levensechte tegendruk van de torso ervaart u hoe dit in het echt zou zijn. Ook de beweging van de borstkas is zeer realistisch. Het oefenen van mond-op-mond beademen en mond-op-neus kan door middel van een masker worden getraind.

Eigenschappen van de Ambu Man Basic

  • Makkelijk en effectief hygiëne systeem met luchtzakken
  • Mond-op-mond of mond-op-neus beademing d.m.v. masker
  • Basic feedback
  • Geen concessies op levensechtheid
  • Vanwege de robuuste eigenschappen kan deze pop ingezet worden voor intensief gebruik.
  • Door het formaat & de handige tas is de Ambu man zeer geschikt voor trainingen.

Naast volwassen reanimatiepoppen heeft Ambu ook Ambu Baby en Ambu Junior in het assortiment. Daarbij kunt u op een realistische manier de reanimatietechnieken op een baby of kind trainen.

Algemeen