DEFIBTECH LIFELINE HALFAUTOMAAT

€ 1.411,55 incl. btw


  • Op zoek naar een AED die goed is bestand tegen regen of stof? De Defibtech Lineline halfautomaat is hier optimaal tegen beschermd. Dit houdt in dat deze AED met eenvoud in bijvoorbeeld een houtzagerij kan worden geplaatst.

Artikelcode: 0106 Op voorraad
  1. Snelle levering
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Defibtech Lifeline halfautomaat

Ook met de betrouwbaarheid van de Defibtech Lifeline halfautomaat is het goed gesteld. De AED test zichzelf op de aanwezigheid van de elektroden, werking van de condensator en op de capaciteit van de batterij. Hierdoor heeft u een optimaal werkende AED. Helaas test de AED niet op de werking van de elektroden. Deze AED is onder toezicht van het FDA geproduceerd. De FDA (Food and Drugs authority) stelt wereldwijd de strengste toezichteisen op de productie van medische apparaten. Hierdoor bent u verzekerd van een uiterst betrouwbare defibrillator.

Als de Defibtech Lifeline halfautomaat is aangesloten op het slachtoffer, geeft de AED het ritme van hartmassage aan. Ook wordt de hulpverlener met een stem door het proces geleid om de AED aan te sluiten. Dit alles is ingericht om de AED zo snel mogelijk aan te sluiten en alle twijfel bij de hulpverlener weg te nemen. Dit met als uiteindelijke doel om zoveel mogelijk mensenlevens te redden.

Doordat de AED halfautomatisch is, kan er middels een schokknop invloed worden uitgeoefend op het moment waarop de schok wordt afgegeven. Dit is met name geschikt voor de professionele hulpverlener.

Algemeen