DEFIBTECH LIFELINE VIEW DUAL HALFAUTOMAAT

€ 1.629,55 incl. btw


  • De Defibtech Lifeline View Dual halfautomaat is een tweetalige AED. Hierdoor is plaatsing in een internationale omgeving geen probleem. Door de handige display en gesproken stemcommando’s is de bediening erg makkelijk.

Artikelcode: 993 Op voorraad
  1. Snelle levering
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Defibtech Lifeline View Dual halfautomaat

De Defibtech Lifeline View Dual halfautomaat bevat een rode schokknop. Indien de AED op een slachtoffer met hartfalen is aangesloten en een schok adviseert, dient de hulpverlener op de schokknop te drukken. De AED zal het beste moment van schok bepalen en deze afgeven, indien dit nodig is.

De Defibtech Lifeline View Dual is ontworpen uit gebruikersoogpunt. Een inzet van een AED is een stressvolle situatie. Door de AED zo gebruiksvriendelijk mogelijk te ontwerpen wordt de hulpverlener zo goed mogelijk begeleidt. Dit doet de Defibtech Dual door de hulpverlener te begeleiden met zowel stemcommando’s als visuele uitingen die op het display worden weergegeven.

Doordat de defibrillator tweetalig is, is plaatsing in een internationale omgeving geen enkel probleem. Door op de knop naast het vlaggetje te drukken, kunt u eenvoudig omschakelen tussen de talen. De Lifeline View Dual is leverbaar in NL-FR en NL-EN.

De AED is FDA gecertificeerd. Hierdoor is de AED geproduceerd volgens de strengste eisen. Naast de certificatie wordt de betrouwbaarheid bepaald door zelftesten. Een AED wordt niet dagelijks gebruikt en hierdoor is er minder zicht op de werking van de AED wanneer deze echt nodig is. Dagelijks wordt de aanwezigheid van de elektroden en de capaciteit van de batterij automatisch getest. Helaas test de defibrillator zich niet op de functionaliteit van de elektroden. Wel wordt de condensator maandelijks getest door de zelftesten.

De defibrillator kan op veel locaties worden geplaatst. Naast de tweetaligheid, die ervoor zorgt dat de AED op internationale locaties kan worden geplaatst, heeft de Defibtech Lifeline View Dual halfautomaat een hoge IP-waarde. Dit houdt in dat de AED in zowel stoffige ruimtes geplaatst kan worden en ook goed beschermd tegen regen

Algemeen