LAERDAL POCKET MASK

€ 16,94 incl. btw


  • Het Laerdal Pocket Mask is ontwikkeld om hygiënisch een mond-op-mond beademing te kunnen uitoefenen.

Artikelcode: Maak uw keuze Op voorraad
  1. Snelle levering
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Laerdal Pocket Mask

Het Laerdal Pocket Mask voorkomt directe aanraking van het gezicht van het slachtoffer. Dit masker is bedoeld voor éénmalig gebruik op een slachtoffer of voor meermaals gebruik bij trainingen op een reanimatiepop. Na iedere training dient het masker en ventiel wel goed gereinigd te worden.

Hoe gebruik ik het beademingsmasker?

  1. Draai het eenrichtingsfilter op het masker. Het eenrichtingsfilter zorgt ervoor dat er wel lucht in de mond van het slachtoffer kan worden geblazen én geen lucht terug kan komen. Dit is bevorderlijk voor de hygiëne.
  2. Plaats het masker op het gezicht van het slachtoffer, over de mond en neus. Start de reanimatie zoals geleerd op de opleiding.

Het masker is doorzichtig van kleur. Hierdoor kunt u de kleur van de lippen van het slachtoffer zien. Ook kunt u zo zien of het slachtoffer braakt, zodat u het masker kunt verwijderen en de luchtwegen van het slachtoffer kunt vrijmaken.

Het Laerdal Pocket Mask wordt samen met 2 poedervrije nutrile handschoentjes geleverd. Deze zijn latexvrij ter voorkoming van allergische reacties. Ook wordt er een alcoholdoekje meegeleverd voor reiniging van de huid van het slachtoffer.

Het beademingsmasker is verkrijgbaar in softcase, draagtas of los (zonder verpakking). De draagtas heeft als voordeel dat u deze eenvoudig aan de AED tas kunt bevestigen zodat u het masker, in geval van nood, altijd bij de hand heeft.

Algemeen