LAERDAL RESUSCI ANNE QCPR

NK Trainingen & Diensten

€ 2.069,10 incl. btw


  • Laerdal Resusci Anne QCPR is de nieuwe standaard voor hoogwaardige reanimatietraining.

Artikelcode: 1183 Op voorraad
  1. Snelle levering
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Laerdal Resusci Anne QCPR

De Laerdal Resusci Anne QCPR is ontwikkeld met als doel:

  • Het meten van de reanimatieprestatie.
  • Het beoordelen van het resultaat.
  • Het geven van waardevolle feedback aan de instructeur.

Doordat de gebruikers duidelijke feedback krijgen om hun prestaties te verbeteren, wordt de kwaliteit van reanimatie een stuk hoger. De kwaliteit van reanimatie bepaalt voor een groot gedeelte de overlevingskansen van een slachtoffer van een circulatiestilstand.

Laerdal Resusci Anne QCPR geeft de mogelijkheid om de reanimatievaardigheid te verbeteren door middel van debriefing. Hierdoor geeft de reanimatiepop nieuwe mogelijkheden voor een effectieve coaching en het opslaan en analyseren van de trainingsresultaten.

Het is natuurlijk fijn dat de instructeurs feedback krijgen over de kwaliteit van reanimatie, maar wat houdt dit nu voor de cursist in? De cursist:

  • Ontvangt duidelijke feedback, waardoor zij hun reanimatie kunnen verbeteren.
  • Krijgt de mogelijkheid om de reanimatie te verbeteren door middel van debriefing door de instructeur.
  • Kan zijn/haar eigen trainingsresultaten opslaan en analyseren.

Realistische anatomie
Doordat de reanimatiepop een realistische anatomie bevat, kan er uitermate realistisch worden getraind. Denk hierbij aan functionaliteiten zoals het realistisch omhoog komen van de torso en kinlift. Een ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de borstkas op een correcte wijze omhoog komt met MBB (masker-ballonbeademing) en MOM (mond-op-mond beademing). Ook kan het hoofd worden gekanteld zodat de mond-op-mond beademing één op één overeenkomt met de realiteit.

Oefenen op een corpulenter persoon? Geen probleem. Door de extra veren van de borstkas die worden meegeleverd kan de borstkasstijfheid worden aangepast. De variaties zijn: hard 60 kg, zacht 30 kg. De medium veer is standaard geïnstalleerd.

De oefenpop is verkrijgbaar in een full-body, torso met luchtweghoofd of torso.

Analyse en uitmeten van de reanimatie
De compressiediepte en snelheid van de reanimatie worden doorgemeten. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van een reanimatie waarop kan worden bijgestuurd voor een succesvolle reanimatie. Een sensor geeft de juiste handplaatsing aan. De feedback kan draadloos geanalyseerd worden. Via een kabel zijn de gegevens uit te lezen met behulp van de Laerdal Skillguide.

De feedback-toestellen dienen apart besteld te worden.

Uiteraard voldoet de Laerdal Resusci Anne QCPR aan de huidige reanimatierichtlijnen (2015).

Algemeen