PHYSIO CONTROL LIFEPAK CR2 AUTOMAAT WIFI

€ 2.174,55 incl. btw


  • De Physio Control Lifepak CR2 automaat WiFi is de laatste telg uit de stal van Physio Control. Deze AED is voorzien van de laatste technologie en kan het snelst een schok toedienen i.v.m. alle andere AED’s in de markt.

Artikelcode: Maak uw keuze Op voorraad
  1. Snelle levering
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Physio Control Lifepak CR2 automaat WiFi

De Physio Control Lifepak CR2 automaat WiFi kan het hart analyseren terwijl de hulpverlener het slachtoffer met een hartstilstand reanimeert. Dit is momenteel de enige AED in de markt die deze technologie gebruikt. Hierdoor kan de Physio Control CR2 het snelst een schok aan het hart toedienen, indien dit nodig is, ten op zichte van alle andere AED’s in de markt. Deze unieke eigenschap vergroot het redden van een mensenleven, waarin iedere seconde immers telt. Doordat de AED volautomatisch is, hoeft er niet op een knop gedrukt te worden om een schok af te geven. Hierdoor kan de volledige aandacht van de hulpverlener uit gaan naar het slachtoffer.

De Physio Control Lifepak CR2 automaat WiFi kan worden aangesloten op Lifelink Central AED program manager. Dit maakt het mogelijk om van afstand te AED te monitoren en zo de inzetbaarheid optimaal hoog te houden. Door de bewegingsdetectie kan zelfs worden gezien waar de AED zich bevindt. De defibrillator kan met behulp van het Lifelink netwerk zelfs data verzenden tijdens de inzet aan professionele hulpverleners. Zo hebben de professionele hulpverleners geen (of een minimale) overdracht nodig wat kostbare tijd bespaart.

De Physio Control Lifepak CR2 automaat WiFi is geproduceerd onder toezicht van het FDA. FDA staat voor ‘Food and Drugs Authority’. Deze waakhond onderwerpt de productie van onder andere medische apparatuur aan zeer strenge productie eisen. Hiermee bent u verzekerd van een AED die tot in de puntjes is uitgedacht. Dit komt ook de betrouwbaarheid ten goede.

De Physio Control CR2 beschikt over uitgebreide zelftesten. Een AED wordt niet dagelijks gebruikt en daarom is het van belang dat de defibrillator wel werkt, wanneer deze benodigd is in geval van nood. Daarom test de AED zichzelf dagelijks op de volgende werkingen:

  • Zelftest functionaliteit elektroden
  • Zelftest condensator frequentie
  • Zelftest capaciteit batterij

Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal werkende AED.

Daarnaast is de Lifepak CR2 meertalig en kan met een druk op de knop ook gebruikt worden voor schokafgifte op een kind. Ook is de CR2 goed bestand tegen stof en water. Dit maakt deze AED ontzettend veelzijdig en geschikt voor veel situaties.

Algemeen