PHYSIO CONTROL LIFEPAK CR2 HALFAUTOMAAT WIFI

€ 2.065,55 incl. btw


  • De Physio Control Lifepak CR2 halfautomaat WiFi maakt analyse tijdens de reanimatie mogelijk. Hierdoor kan de hulpverlener doorgaan met reanimeren, waardoor kostbare tijd wordt gewonnen. Dit is de enige AED die nu verkrijgbaar is die dit mogelijk maakt.

Artikelcode: Maak uw keuze Op voorraad
  1. Snelle levering
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Physio Control Lifepak CR2 halfautomaat WiFi

De Physio Control Lifepak CR2 halfautomaat WiFi is een halfautomatische AED. Dit houdt in dat de hulpverlener op een knop dient te drukken om de daadwerkelijk schok af te geven. Middels een stemcommando geeft de defibrillator aan wanneer de knop ingedrukt kan worden. Vervolgens geeft de AED, op het beste moment, de schok af.

De Physio Control CR2 kan worden aangesloten op de Lifelink Central AED program manager. Deze functie kan realtime de ECG data doorsturen naar professionele hulpverleners. Bij aankomst van de professionele hulpverleners loopt de overdracht een stuk soepeler. Hierdoor wordt kostbare tijd gewonnen. Ook kan er door deze functionaliteit op afstand gemonitord worden. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal werkende AED. Zelfs beweging wordt waargenomen en of de AED wordt ingezet. Dit biedt enorme voordelen voor de professionele hulpverlening.

Doordat de CR2 is geproduceerd onder toezicht van de FDA, bent u verzekerd van een uiterst betrouwbare AED. De FDA is de Amerikaanse waakhond die kwaliteit monitort van processen tijdens de productie van onder andere medische apparatuur. Daarnaast test de AED zichzelf dagelijks op functionaliteiten. De AED wordt immers niet dagelijks gebruikt, maar moet wel klaar zijn voor gebruik indien een levensbedreigende situatie zich voordoet. De defibrillator test zichzelf dagelijks op de volgende functionaliteiten:

  • Zelftest functionaliteit elektroden
  • Zelftest condensator frequentie
  • Zelftest capaciteit batterij

De AED is optimaal beschermt tegen water en stof en is daarom geschikt voor veelzijdige locaties. Door op een knop te drukken kan tevens gereanimeerd worden op een kind. Deze AED is meertalig en daarmee ook geschikt voor internationale bedrijven of voor locaties waar zich veel toeristen bevinden.

Algemeen