PHYSIO CONTROL LIFEPAK CR2 TRAINER

NK Trainingen & Diensten


  • De Physio Control Lifepak CR2 trainer is er speciaal om uw cursisten optimaal voor te bereiden op een reanimatie en hiermee de overlevingskans van de patiënt te vergroten.

Artikelcode: 1181 Op voorraad
  1. Snelle levering
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Physio Control Lifepak CR2 trainer
Bij een circulatiestilstand is het van groot belang dat het hart zo snel mogelijk weer op gang komt. Dat betekent dat elke seconde telt. De Physio Control Lifepak CR2 trainer is er speciaal om uw cursisten optimaal voor te bereiden op een reanimatie en hiermee de overlevingskans van de patiënt te vergroten. Door middel van een AED trainer leren uw cursisten hoe ze een reanimatie kunnen toepassen en hoe een AED dient te worden ingezet.

Meerdere trainingsscenario’s
Op dit trainingsapparaat zijn verschillende scenario’s beschikbaar. De Physio Control Lifepak CR2 trainer is uitgerust met twee vooraf ingestelde trainingsscenario’s. Naast de twee standaard ingestelde trainingsopties zijn er nog meer scenario’s mogelijk. Deze opties kunt u - of de cursisten - eenvoudig aanpassen met behulp van het setup-scherm op de trainer.

Doordat de Physio Control Lifepak CR2 Trainer deze optie heeft, is het mogelijk om op een meer realistische manier te trainen. Daarnaast is de Physio Control Lifepak CR2 trainer in te stellen als half- of volautomatische AED. Zo kunnen cursisten trainen en wennen aan de verschillende soorten apparaten, zonder dat er daadwerkelijk een schok wordt toegediend.

ClearVoice-technologie
Het is mogelijk om op de Physio Control Lifepak CR2 trainer meerdere talen in te schakelen en er is zelfs een tweetalige functie. Daarnaast beschikt het AED-apparaat over de ClearVoice-technologie, wat betekent dat zelfs bij harde achtergrondgeluiden het apparaat duidelijk te verstaan is.

Een afstandsbediening is bij deze trainer niet nodig. Door druk uit te oefenen op de elektroden, detecteert het apparaat automatisch de voortgang. Door middel van de zogenoemde CPR-coaching geeft het apparaat precies het juiste tempo aan. Zo wordt de cursist begeleid en op tijd bijgestuurd.

Trainingselektroden
De trainingselektroden, die je vervolgens aanbrengt op de oefenpop, hechten door middel van een gellaag. Hierdoor zijn ze ongeveer 50 keer herbruikbaar. De elektroden bevatten een sensor die weet wanneer ze op de pop worden gedrukt. Op die manier wordt het ingestelde scenario automatisch vervolgd.

Onderhoud van de trainer
Het is uiterst belangrijk om de instructies goed te volgen. Hierdoor blijft De Physio Control Lifepak CR2 Trainer in goede staat. Op visueel vlak - om verwarring in een noodsituatie te voorkomen - staat er met grote letters op of het gaat om een AED trainer of niet.

Algemeen