STICKER AED (150 X 200 MM)

€ 3,03 incl. btw


  • Zorg voor een optimale herkenbaarheid van uw defibrillator met deze sticker AED (150 X 200 mm).

Artikelcode: 0262 Op voorraad
  1. Snelle levering
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Sticker AED (150 x 200 mm)

De sticker AED (150 X 200 mm) is volgens de richtlijnen van Ilcor vormgegeven. Ilcor is een organisatie die pleit voor een universele kerkenbaarheid van AED’s. De groene kleur evenals het logo voldoet aan deze richtlijnen.

Het gebruik van een AED is een stressvolle situatie, zowel voor de hulpverlener als natuurlijk voor het slachtoffer. Indien een slachtoffer met een circulatiestilstand wordt aangetroffen, wordt er contact opgenomen met 112. De centralist van 112 neemt vervolgens de volgende stappen:

De ambulance wordt ingezet.

De politie wordt benaderd.

Er gaat een bericht uit naar een netwerk van burgerhulpverleners.

Het netwerk van burgerhulpverleners is erg groot. In het bericht, wat uitgaat naar burgerhulpverleners, staat het volgende vermeld:

De locatie van het slachtoffer met een circulatiestilstand.

De locatie van de dichtstbijzijnde AED.

De toegankelijkheid van de AED (denk hier bijvoorbeeld aan de pincode van de AED kast en aan de locatie van de kast, bijvoorbeeld: bij de receptie).

NK Trainingen & Diensten heeft aan de wieg gestaan van dit AED netwerk en geheel uitgedacht en opgezet. Inmiddels is het systeem overgedragen.

Als de hupverlener bij de locatie aankomt waar de kast is geplaatst is het prettig dat de AED in een oogopslag gevonden kan worden. Iedere seconde telt namelijk. Met de sticker AED (150 X 200 mm) kan de hulpverlener veel eenvoudiger de kast vinden.

Algemeen