AMBU CARDIAC CARE WIRELESS

NK Trainingen & Diensten

€ 9.872,39 incl. btw


  • Draadloze verbinding Uitbreidingsmodules
  • Kan geïntubeerd worden
  • De borstkas stijfheid is variabel Flexibele elektroden

Artikelcode: 1203 Op voorraad
  1. Snelle levering
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Ambu Cardiac Care Wireless

Realistische scenario's
De Ambu Cardiac Care Wireless heeft geen kabels of draden nodig. Dit betekent dat de Ambu Man kan worden geplaatst in een realistische omgeving, weg van computers en andere elektrische apparaten. Dit heeft een grote invloed op de mate van vrijheid tijdens de training en doordat er geen draden of kabels rondslingeren, geeft dit alle vrijheid voor realistische scenario's.

Mechanisch controle-instrument
De Ambu Cardiac Care Trainer W heeft het bekende mechanische controle instrument (de platen met de juiste indicatoren zijn eenvoudig te verwisselen op het mechanische controle instrument)

De Cardiac Care W is uitgerust met een mechanisch controle-instrument evenals digitale sensoren. Beide geven de effectiviteit van de reanimatie weer. Het toont ook de resultaten van het ventilatievolume,
de borstcompressie diepte in mm, het opblazen van de maag en een onjuiste handpositie. De Cardiac Care W kan worden aangesloten op een computer via USB of WiFi, gebruik makend van de Ambu CPR-Software voor een meer gedetailleerde weergaven van de uitgevoerde reanimatie.

De CPR-software is onderdeel van het draadloze systeem in de Cardiac Care Trainer W. De CPR software analyseert de verrichtingen die zijn uitgevoerd op de manikin in real time. Als aanvulling kan de CPR software een ECG laten zien en controleren. De virtuele ECG heeft 26 ritmes en 2 artefacten en kan automatisch defibrillatie detecteren.

Algemeen