Retourneren en Herroepingsrecht

Wat zijn jullie voorwaarden om te retourneren?

Binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling kunt u uw product retourneren.

Producten kunnen alleen teruggezonden worden als ze ongeopend en ongebruikt zijn. De producten dienen zich in een opnieuw te verkopen conditie bevinden. Alle seals, verpakkingen en cellofaan dienen intact te zijn.

Om de snelheid van uw retour te garanderen, vragen we u om de reden van retour te vermelden. U kunt bij ons altijd retourneren, ongeacht de reden.

Download het retourformulier en stuur deze samen met het product en factuur naar ons toe. Mocht u geen factuur meer hebben, kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Wij staan u graag te woord.


Vergoeden jullie de verzendkosten van de retournering?

Indien u een product heeft geretourneerd, welke een productiefout of transportschade bevat óf wanneer wij het product verkeerd hebben geleverd, vergoeden we, de door u gemaakte, verzendkosten. In alle andere gevallen kunnen we de kosten helaas niet vergoeden.


Hoelang duurt het voordat mijn retour in behandeling wordt genomen?

Retour gestuurde producten worden binnen 2-3 dagen na ontvangst in behandeling genomen.

Het kan tot 1 week duren voordat de terugbetaling op uw bankrekening zichtbaar wordt. Dit heeft te maken met de verwerkingstijd van een aantal banken.

Wij storneren altijd op de door u gebruikte betalingsmethode. Indien u bijvoorbeeld betaald met uw PayPal account, zullen wij op uw PayPal account het bedrag terugstorten.

Indien u een week na retourneren nog geen betaling heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.