Betaalmethoden

Prijzen en informatie
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders is aangeven en onder voorbehoud van kennelijke programmeer- en typfouten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor (kleur)afwijkingen ten gevolge van jouw beeldschermkwaliteit. De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Indien er verzendkosten worden gerekend, zal dit duidelijk, tijdig en voor het sluiten van de overeenkomst worden gemeld.

Betaling
Je dient de betaling volgens de bestelprocedure en eventueel op de website aangegeven betaalmethode te voldoen. Het is mogelijk te betalen middels iDeal, via Overboeking of Op Rekening (alleen voor bedrijven). 

De betaalmethode Op Rekening is gekoppeld aan bepaalde voorwaarden: zoals de hoogte van het factuurbedrag, particulier of bedrijf, het leveringsadres en het resultaat van de kredietwaardigheidcontrole. Wij behouden altijd het recht om de keuze om te kopen Op Rekening niet te accepteren en enkel uit te leveren in geval er vooraf wordt betaald via iDeal of via Overboeking. Indien je hiervan af wilt wijken, kun je vooraf aan de bestelling contact opnemen via onderstaande gegevens.

Contactgegevens
NK Trainingen & Diensten
Waterradmolen 76
1703 PG Heerhugowaard
Nederland 
info@nk-trainingen.nl
0683698418

NL58 KNAB 0259536717