Over ons

Welkom op ons vernieuwde site

Momenteel zijn wij de website nog aan het vullen.

Op onze site is een breed assortiment aan veiligheidsproducten, veiligheidsvoorzieningen en cursussen te vinden. Staat er een product of cursus wat u zoekt niet tussen? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag.

NK Trainingen & Diensten
Alle trainingen en cursussen van NK Trainingen & Diensten worden verzorgd door professionals. Deze professionals hebben ruime ervaringen binnen de professionele hulpverlening denk hierbij aan Spoed Eisende Eerste Hulp, ambulancehulpverlening of brandweer. Onze docenten dragen hun kennis en ervaring op gepassioneerde wijze aan de cursisten over.

Die ervaring lijkt vanzelfsprekend.

Echter, praktijkervaring is niet nodig om trainingen zoals bijvoorbeeld BHV te mogen organiseren in Nederland. Dat vinden wij onvoldoende voor onze cursisten.

Praktijkgericht oefenen staat centraal.
Op deze wijze zijn burgerhulpverleners/ BHV’ers en EHBO-ers veel beter in staat om situaties te herkennen of te beoordelen en weten zij beter hoe zij moeten handelen.

NK Trainingen & Diensten verzorgd ook InCompany trainingen.
Dit heeft als voordeel dat wij de cursus kunnen aanpassen aan de werkplek om het direct toe te passen in de praktijk, deze training bestaat uit maximaal praktijk en minimaal theorie. Alle processen binnen de hulpverlening worden hierin meegenomen.

Bij ons word je opgeleid tot een goede hulpverlener, je haalt bij ons niet slechts een papiertje.

Wij staan voor kwaliteit, niet voor kwantiteit.

Onze ervaring maakt dat klanten uitgesproken tevreden zijn over de trainingen en cursussen van NK Trainingen & Diensten.
Men vindt dat ze bij ons dan ook echt iets hebben geleerd.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

In dit gesprek kunnen we kijken welke mogelijkheden het beste passen.