AMBU DEFIB TRAINER

NK Trainingen & Diensten

€ 4.935,59 incl. btw


  • Draadloze verbinding
  • De borstkas stijfheid is variabel
  • Optillen van onderkaak is mogelijk (Jaw trust)

Artikelcode: 0511 Op voorraad
  1. Snelle levering
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Ambu Defib trainer

Realistische scenario's
De Ambu Defib trainer heeft geen kabels of draden nodig. Dit betekent dat de Ambu Man kan worden geplaatst in een realistische omgeving, weg van computers en andere elektrische apparaten. Dit heeft een grote invloed op de mate van vrijheid tijdens de training en doordat er geen draden of kabels rondslingeren, geeft dit alle vrijheid voor realistische scenario's. Het is echter wel mogelijk om de Ambu Defib Trainer W aan te sluiten via een USB aansluiting.

Uitbreidingsmodules
De Ambu Defib Trainer W is uit te breiden met verschillende modules. Dit geeft u de mogelijkheid om uw investering te spreiden en de Ambu Defib Trainer W uit te breiden al wanneer de situatie daar om vraagt.

Mechanisch controle-instrument
De Ambu Defib Trainer W heeft het bekende mechanische controle instrument (de platen met de juiste indicatoren zijn eenvoudig te verwisselen op het mechanische controle instrument)

Hartslag
De Ambu Defib Trainer W heeft een elektronische hartslag.

Defibrillatie en ECG
Realistische defibrillatie kan geoefend worden tot 400 joules . De Defib Trainer W komt met een 3 - 4 ECG aansluitpunten.

De CPR-software is onderdeel van het draadloze systeem in de Defib Trainer. De CPR software analyseert de verrichtingen die zijn uitgevoerd op de manikin in real time. Als aanvulling kan de CPR software een ECG laten zien en controleren. De virtuele ECG heeft 26 ritmes en 2 artefacten en kan automatisch defibrillatie detecteren.

Algemeen