ShockLink

NK Trainingen & Diensten

€ 647,35 incl. btw


  • Efficiënte en voordelige defibrillatietraining
  • BLS- en defibrillatietraining nog realistischer

Artikelcode: 185-10050 Op voorraad
  1. Snelle levering
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

ShockLink

ShockLink maakt het mogelijk om met manuele defibrillatoren te trainen op reanimatiepoppen. Op deze manier wordt BLS- en defibrillatietraining nog realistischer.

Connecteer trainingpads en een defibrillator aan ShockLink om de training te starten. De energie van de schok wordt onschadelijk gemaakt door de ShockLink-kabel.

Deze oplossing maakt training met bijna alle poppen mogelijk, waardoor gespecialiseerde defibrillatortrainingspoppen, met defibrillatiestuds, of een load-box om de schok te absorberen, niet meer nodig zijn.

Efficiënte en voordelige defibrillatietraining

ShockLink connecteert de gangbare defibrillatormerken met de meeste reanimatiepoppen of simulatoren en zorgt zo voor een realistische en gestandaardiseerde training.

Tijdens een scenario kunnen twee verschillende teams makkelijk samen trainen omdat het mogelijk is tussen twee verschillende defibrillatoren te wisselen.

Met ShockLink is het niet langer nodig om een speciale trainingsdefibrillator of een nieuwe reanimatiepop aan te schaffen. Dit maakt de kosten voor het implementeren van live-defibrillatietraining beduidend lager.

Zie hier de productvideo

Algemeen